PALVELUT

Reiki

Reiki on kokonaisvaltainen hoitomuoto joka tukee kehoa sen omassa parantumisessa fyysisesti, psyykkisesti ja henkisesti.

 

Menetelmä toimii tehokkaasti esimerkiksi kipuun, stressiin, ahdistukseen, fyysisiin sekä henkisiin jännitteisiin. Reiki täyttää energiavarastoa ja työskentelee parantaakseen kehon luonnollista parantumisprosessia. Reiki on vanha mutta samalla moderni japanilainen hoitomuoto.

 

Reiki on vaihtoehtoinen ja täydentävä hoitomuoto joka tukee kehoa sen omassa parantumisessa fyysisesti, psyykkisesti ja henkisesti. Reiki toimii syvällisesti ja hoitaa myös mahdollisten ongelmiesi alkuperää. Se käynnistää verenkiertosi ja aineenvaihduntasi ja puhdistaa kehoasi. Monen mielestä Reiki voi myös lieventää ja parantaa eri sairauksia, sekä fyysisiä että psyykkisiä. Reiki kohottaa myös energiatasoasi ja toimii hyvin rentouttavasti. Reiki tekee hyvää sekä sielulle että keholle.

 

Reikihoito

Hoito suoritetaan monella eri tasoilla samanaikaisesti, fyysisellä kosketuksella joka aktivoi ”hyvinvointihormoonit” ja hienovaraisen energiajärjestelmän kautta.

 

Reiki on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka lähtee siitä että keho ja mieli on kokonaisuus. Voit valita perushoidon jossa kaikki tärkeät elimesi ovat mukana, tai kokovartalohoidon jossa koko keho hoidetaan päästä varpaisiin. Koet ehkä että jokin erityinen alue on kehosi ”ongelmaalue”, mutta syy ongelmaan voi myös olla muualla kehossa tai henkisellä tasolla. Reikienergia liikkuu kehon omia energiaratoja pitkin sinne missä sitä eniten tarvitaan.

 

Pitää kuitenkin muistaa että täällä Suomessa ei meillä ole oikeutta luvata muuta kuin että Reiki lisää energiaasi ja toimii rentouttavasti. Me uskallamme myös yleensä luvata että Reiki antaa hyvän unen hoidon jälkeisenä yönä.

 

Reiki on yleisin hoitomuoto Suomessa ja pohjoismaissa. Läntisessä naapurimaassamme se on saanut statuksen ennaltaehkäisevänä hoitomuotona ja on korvauskelpoinen, mutta valitettavasti täällä Suomessa emme ole päässeet niin pitkälle. Maailmalla, esim. U.S.A:ssa, Englannissa ja Saksassa, käytetään Reikiä myös sairaaloissa, koululääketieteen rinnalla.

Suositteluja

”Reiki on hyvä! Vaimo halusi että kokeilisin myös Aurakorjausta ja se oli juuri niin hyvä kuin hän kertoi. Suosittelen!”

Mies, 62 v.

”Opin tuntemaan Reikin Luontaishoitola HeidiG:n kautta. Minulla oli silloin raskaampi vaihe elämässä. Heidi ja Reiki antoivat minulle sen rauhan jonka juuri silloin tarvitsin elämässä. Reiki on hienovarainen, kaunis ja rakkaudentäyteinen ja menee juuri sinne missä sitä tarvitaan. Heidi kuunteli ja oli olemassa minua varten. Hän on niin viisas ja hänen sanansa Reikihoitojen yhteydessä auttoivat minua paljon. Kiitos Heidi!”

Nina Lindgård-Kautiainen

”Olen ollut Reiki kokovartalohoidossa muutaman kerran ja koen hoidon syvästi rentouttavana.  Jälkeenpäin kehoni ei ole niin kipeä ja tunnen itseni liikkuvaisemmaksi. Suosittelen lämpimästi Heidin hoitoja.”

Tiina, 53 v.