PALVELUT

Taktiili Stimulointi

Tarvitsetko rentoutusta ja apua elämänlaatusi kohentamisessa?

Taktiili Stimuloinnin avulla voit lisätä kehonkuvaasi, saada rentoutusta ja mielenrauhaa, korotettua elämänlaatua ja parempaa terveyttä. Vatsa- ja suolistotoimintasi paranee ja kivut helpottuu.

Taktiili Stimulointi on tietoinen ja järjestelmällinen ihon kosketusmuoto. Taktiili Stimulointi aktivoi ihon, joka on meidän suurin aistimme. Taktiili Stimulointi on hoitomuoto joka sopii KAIKILLE, ts. sekä lapsille että aikuisille, nuoremmille ja vanhemmille, jotka haluavat rentoutua ja nostaa elämänlaatuansa. Monet käyttävät Taktiili Stimulointia tapana rentoutua ja palautua stressaavasta työstä tai vaativasta opiskeluympäristöstä. Koska tarve kosketukseen lisääntyy kun on sairaana, on loukkaantunut tai kyseessä on toimintaeste, on Taktiili Stimulointi sopeutettu myös lapsille ja aikuisille jolla on esim. kehitysvamma, autismi, dementia, jokin liikuntaeste tai aivovaurio joka on syntynyt onnettomuudessa. Taktiili Stimulointia käytetään myös palliatiivisen hoidon tukena.

Taktiili Stimulointia käytetään mm. seuraaviin:

lisäämään kehonkuvaa

– luomaan rentoutusta ja mielenrauhaa

– hyvinvoinnin ja terveyden kohottamiseen

– vatsan- ja suolistotoiminnan parantamiseen

– kivun vähentämiseen sekä immuunijärjestelmän vahvistamiseen

– kommunikaation lisäämiseen

– ahdistuksen torjumiseen sekä aggressiivisuuden vähentämiseen

 

Taktiili Stimulointi tukee kehon omaa kykyä parantumiseen. Se vahvistaa myös sidettä vanhempien ja lasten välillä sekä vahvistaa elämänkumppaneiden yhteenkuuluvaisuutta.

Taktiili Stimulointi hoitomuotona perustuu siihen kuinka me luonnostaan sivelemme ihoamme, esim. kun peseydymme tai rasvaamme ihoamme. Kun kosketamme ihoamme kehomme tuottaa ”hyvinvointihormoonia” nimeltään oksytosiini, joka on mukana kaikessa mikä tapahtuu kehossamme ja auttaa kehoamme selviytymään.

Taktiili Stimulointi kokovartalohoito kestää noin 40-45 minuuttia.

Suositteluja

”Sain Taktiili Stimulointi hoitoja Heidin luona. Se oli rentouttavaa, tuntui hyvältä ja koko kehossa oli hyvä olo jälkeenpäin. Keho tuntui kevyemmältä ja unen laatu parani. Olen vakioasiakas.”

Maydy Lindgård, 78 v.

”Olen käynyt Heidin luona Taktiili Stimulointi hoidoissa poikani kanssa. Pojallani on kehitysvamma. Ero ennen ja jälkeen hoitoa on valtava! Hän on nyt paljon rauhallisempi, nukkuu paremmin ja jaksaa keskittyä kauemmin tehtäviinsä. Suuri kiitos!”

Nainen jolla on 19 vuotias poika

”Olen käynyt Reiki 1 & 2 -kurssit Luontaishoitola HeidiG:llä ja saanut tulla myös kertaamaan kurssi 1. Erittäin miellyttävää olla Heidin seurassa ja opetuksessa, sekä tavata muita kurssilaisia. Heidin luona olen myös saanut hyviä hoitoja, sekä Reikiä että Taktiili Stimulointia. Taktiili Stimulointi on vähentänyt lihaskouristuksia käsissä, joten tulen mielellään uudelleen. Rauhallinen ja miellyttävä ilmapiiri.”

Yvonne, 52 v.