Tervetuloa Luontaishoitola HeidiG:n sivuille

Tarvitsetko rentoutusta ja apua elämänlaadun korotuksessa?

Tarjoamme mm. seuraavia palveluja: Taktiili Stimulointi, Reikihoitoja ja –kursseja, Energiapuhdistuksia, Aurakorjauksia ja Magneettisivelyjä.

Taktiili Stimuloinnin avulla voit lisätä kehonkuvaasi, saada rentoutusta ja mielenrauhaa, korotettua elämänlaatua ja parempaa terveyttä. Vatsa- ja suolistotoimintasi paranee ja kivut helpottuu.

Me tarjoamme myös ShamaaniReikiä joka on hoitomuoto joka perustuu Reikihoitoon ja joka keskittyy erilaisiin kiputiloihin ja epätasapainoihin (myös henkisiin).

KEHON TASAPAINOITUS

Meiltä löydät monta erilaista vaihtoehtoa ja löydät sinulle ja tilanteeseesi sopivan hoitomuodon. Monen vuoden kokemuksella ja koulutuksella voimme auttaa sinua saamaan tasapainon elämääsi.

Reiki Hoito

Reiki lisää energiavarastoasi ja auttaa kehon luonnollisessa parantumisessa.

Intuitiivinen Parantaminen

Samanlainen kuin Reikihoito, mutta apuna käytetään myös heiluria.

ShamaaniReiki

Perustuu Reikihoitoon, mutta keskitytään kehon eri kiputiloihin sekä henkisiin epätasapainoihin.

Taktiili Stimulointi

Taktiili Stimulointi on tietoinen ja järjestelmällinen ihon kosketusmuoto. Taktiili Stimulointi aktivoi ihon, joka on meidän suurin aistimme.

Chakratasapainoitus

Tasapainoittamalla chakrojasi voit tuntea enemmän harmoniaa ja tasapainoa elämässäsi ja olla lähempänä kehoasi ja sieluasi.

Suositteluja

Meidän tyytyväiset asiakkaat kertovat mielellään kokemuksistaan hoidoistamme.

”Olen käynyt Reiki 1 & 2 -kurssit Luontaishoitola HeidiG:llä ja saanut tulla myös kertaamaan kurssi 1. Erittäin miellyttävää olla Heidin seurassa ja opetuksessa, sekä tavata muita kurssilaisia. Heidin luona olen myös saanut hyviä hoitoja, sekä Reikiä että Taktiili Stimulointia. Taktiili Stimulointi on vähentänyt lihaskouristuksia käsissä, joten tulen mielellään uudelleen. Rauhallinen ja miellyttävä ilmapiiri.”

Yvonne, 52 v.

”Olen ollut Aurakorjauksessa Heidin luona. Vau, mikä energiapotku! Tunnen myös aina itseni tasapainoisemmaksi hoidon jälkeen ja saan enemmän jaksamista arkeen.”

Pienten lasten äiti, 33 v.

”Olen käynyt ShamaaniReiki hoidoissa ja tunnen itseni paljon rauhallisemmaksi. Sain selityksen sille miksi olen aina tuntenut syvää kaipausta ja menetyksen tunnetta. Olen saanut vastaukset moniin kysymyksiin. Tunsin myös että voimakas suojelusenkelini oli läsnä. Tarvitaan vielä monta hoitoa että saadaan avattua patoutumani sekä vahvistettua suojaustani.”

Mia, 50+