ENERGIAHOIDOT

ShamaaniReiki

ShamaaniReiki on hoitomuoto jonka Kaj on kehittänyt ja sen perustana on tavallinen Reikihoito, mutta se keskittyy erilaisiin kiputiloihin ja epätasapainoihin. Monet asiakkaat ovat kokeneet että he olevat saaneet paljon apua ShamaaniReikistä kun kyseessä ovat olleet henkiset ongelmat. Hoito aloitetaan käymällä läpi tilanne ja voit kertoa mitä ongelma-alueita sinulla on. Sen jälkeen aloitetaan itse hoito. Hoito aloitetaan yleensä päästä. Suurin osa hoidosta keskittyy pään alueeseen ja henkiseen osaan, mutta myös muita kehon osia hoidetaan tarpeen mukaan. Jokainen ShamaaniReiki hoito on omanlaisensa, sinun vointisi ja kehosi sekä Kajn intuiitio kertoo miten hoito muotoutuu sinulle juuri tänään.

Intuitiivinen Parantaminen

Intuitiivinen parantaminen on hoitomuoto jonka Heidi on kehittänyt ja se perustuu tavalliseen Reikihoitoon, mutta hoidon aikana Heidi työskentelee aurassasi, fyysisellä kosketuksella sekä heilurin opastuksella. Hoito aloitetaan pään fyysisellä kosketuksella. Sen jälkeen heiluri saa tehdä työtään jonka jälkeen siirrytään itse hoitoon. Hoito on joka kerta erilainen koska intuitio ohjaa heilurin opastuksella.

Chakratasapainoitus

Tunnetko että kehosi on epätasapainossa? Se saattaa johtua siitä että chakrasi ovat epätasapainossa tai tukossa ja tarvitsisivat tasapainoituksen. Tasapainoittamalla chakrasi voit tuntea enemmän harmoniaa ja tasapainoa elämässäsi ja tuntea enemmän läsnäoloa kehossasi ja sielussasi.

 

Chakratasapainoituksessa käydään kaikki chakrasi läpi löytääksemme mahdolliset epätasapainot ja/tai tukkeutumat. Chakratasapainoitus voidaan tehdä monella eri tavalla mutta meillä käytetään ainoastaan käsiä jotka työskentelevät aurassasi. Chakratasapainoitusta ei voi varata sellaisenaan vaan se varataan vain Reikihoidon yhteydessä. Katso mielellään hinnastosta erikoistarjoustamme Chakratasapainoituksesta Reiki perushoidon yhteydessä.

Aurakorjaus

Ihmisen aurakenttä ylettyy koko kehon ympäri. Auran kautta ihmisen omat energiat sekä muiden ihmisten energiat ovat yhteisvaikutuksessa. Siitä johtuen tunnet ensimmäiseksi aurassasi stressin ja häiriöt. Koulutettu aurakorjaaja voi korjata aurasi jolloin kehosi pysyy puhtaana epäpuhtauksista sekä huonoista energioista. Energiatukkeutumat poistetaan kehostasi ja korvataan uudella terveellä energialla.

Aurakorjaus voidaan tehdä monella eri tavalla. Meillä ollaan makuuasennossa sillä aikaa kun aura käydään lävitse ja epätasapaino tai huono energia poistetaan ja korvataan uudella terveellä energialla. Aurakorjaus voidaan varata sellaisenaan mutta sen voi hyvin tehdä Reikihoidon yhteydessä. Katso mielellään hinnastosta erikoistarjoustamme Aurakorjauksesta Reiki perushoidon yhteydessä.

Magneettisively

Magneettisivelyn yhteydessä lisätään tervettä energiaa kehoosi päästä varpaisiin. Työskentely tapahtuu ainoastaan aurassa, paitsi alussa jolloin luodaan yhteys pitämällä käsiä hetken aikaa pään päällä.

”Magneettisively” nimenä on hieman väärä koska siinä saa helposti kuvan että hoidossa käytetään magneettejä. Näin ei tapahdu. Tässä tapauksessa kädet toimivat magneetteina. Siitä tulee nimi ”Magneettisively”. Magneettisively voidaan varata sellaisenaan mutta sen voi hyvin tehdä Reikihoidon yhteydessä. Katso mielellään hinnastosta erikoistarjoustamme Magneettisivelystä Reiki perushoidon yhteydessä.

Suositteluja

”Olen käynyt ShamaaniReiki hoidoissa ja tunnen itseni paljon rauhallisemmaksi. Sain selityksen sille miksi olen aina tuntenut syvää kaipausta ja menetyksen tunnetta. Olen saanut vastaukset moniin kysymyksiin. Tunsin myös että voimakas suojelusenkelini oli läsnä. Tarvitaan vielä monta hoitoa että saadaan avattua patoutumani sekä vahvistettua suojaustani.”

Mia, 50+

”Olen ollut Aurakorjauksessa Heidin luona. Vau, mikä energiapotku! Tunnen myös aina itseni tasapainoisemmaksi hoidon jälkeen ja saan enemmän jaksamista arkeen.”

Pienten lasten äiti, 33 v.

”Olen ollut sekä Magneettisivelyksessä että Chakratasapainoituksessa Reikihoidon yhteydessä. Magneettisively tekee minut rauhalliseksi ja saan uutta energiaa. Chakratasapainoitus Reikin yhteydessä antaa myös minulle energiaa, mutta myös syvää rentoutumista ja rauhaa sielulle.”

Nainen, 21 v.