PALVELUT

Haluatko itse oppia käyttämään Reikiä?

Haluatko itse oppia käyttämään Reikiä? Reiki on luonnollinen ja helppo tapa hoitaa itseä sekä kanssaihmisiä, mutta myös esim. eläimiä ja kasveja voidaan hoitaa Reikillä. Täällä länsimaissa Reiki on yleisin hoitomuoto, mutta Reiki on niin paljon enemmän kuin pelkkä hoitomuoto, se voi auttaa sinua paljon ja avata uusia ovia elämässäsi. Kaikki voivat oppia käyttämään Reikiä, riippumatta iästä, kansallisuudesta tai siitä mihin uskontoon kuulut.

 

Reikikursseja pidetään tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Opetamme Reikiä kaikilla tasoilla, alkaen Reiki 1 kurssista (peruskurssi) Reiki Master kurssiin. Mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tosin haluamme että olet käynyt meillä Reiki 1 ja Reiki 2 kurssit valmistuaksesi Reiki Masteriksi. Tämä sen takia että eri kouluttajilla on eri sisältö kursseilla.

 

2019 tammikuusta lähtien Heidi kouluttaa myös valmiita Reiki Mastereita (Usui ja/tai Karuna) Lightarian™ Reikiin.

 

Kurssihinnat:

Reiki 1 (peruskurssi): 150 euroa

Reiki 2 (jatkokurssi): 150 euroa

Reiki Master (kurssi joka auttaa sinua sinun omassa henkilökohtaisessa kehityksessä ja jossa sinä myös voit saada pätevyyden pitämään omia Reikikursseja): hinta vaihtelee hieman riippuen siitä haluaako saada pätevyyden pitämään kursseja tai ei.

Me haluamme että olet käynyt Reiki 1 Luontaishoitola HeidiG:llä voidaksesi käydä muilla Reikikursseilla. Valmistuaksesi Reiki Masteriksi ehtona on että olet käynyt Reiki 1 & 2 Luontaishoitola HeidiG:llä. On aina tervetullut tulla meille kertaamaan, silloin saa halvemman hinnan kun näyttää todistuksen aiemmin käydystä Reikikurssista. Huom! Voimme tulla pitämään Reikikursseja muuallekin Suomeen! Ota yhteyttä jos haluat että tulemme juuri SINUN paikkakunnallesi, niin voimme yhdessä miettiä yksityiskohtia.

Lightarian™ Reiki Master (kurssi sinulle joka olet jo valmiiksi Usui ja/tai Karuna Reiki Master): hinta vaihtelee hieman, riippuen siitä oletko Usui vai Karuna Reiki Master. Tämä koulutus toimii myös erinomaisesti etänä! Huom! Oppimateriaali tähän kurssiin on vain saatavana englanniksi!

Suositteluja

”Olen käynyt Reiki 1 & 2 kurssit sekä käynyt eri hoidoissa Luontaishoitola HeidiG:llä. En koskaan uskonut että Reiki tulisi merkitsemään minulle niin paljon kuin mitä se merkitsee tänään. Heidi järjestää ihania kursseja ja on fantastinen ja osaava opettaja. En koskaan unohda tunnetta ja sitä ihanaa ilmapiiriä jota koin kursseilla. Kurssit ovat antaneet minulle uuden näkemyksen ja mielekkäitä työkaluja energiatyöhön ja henkilökohtaiseen sekä henkiseen kehitykseen. Hoidot ovat aina ihania. Heidin Reikihoidot ovat vähentäneet kipuani ja ennen kaikkea ahdistustani. Hänellä on sydämellinen vastaanotto ja tuntuu aina turvalliselta ja rauhalliselta hoidon jälkeen. Niin arvokasta! Olen arvostanut sitä että hän hoidon jälkeen on varannut aikaa kuunnellakseen jos on jotain josta haluaa puhua. Reikihoidon yhteydessä saattaa tulla esiin tunteita, kysymyksiä ja ajatuksia joita Heidi vastaanottaa ymmärtäväisesti ja avoimesti. Kiitos kaikesta saamastani avusta!”

Nainen, 28 v.

”Olen käynyt Reiki 1 & 2 -kurssit Luontaishoitola HeidiG:llä ja saanut tulla myös kertaamaan kurssi 1. Erittäin miellyttävää olla Heidin seurassa ja opetuksessa, sekä tavata muita kurssilaisia. Heidin luona olen myös saanut hyviä hoitoja, sekä Reikiä että Taktiili Stimulointia. Taktiili Stimulointi on vähentänyt lihaskouristuksia käsissä, joten tulen mielellään uudelleen. Rauhallinen ja miellyttävä ilmapiiri.”

Yvonne, 52 v.

”Minulla oli antoisa kurssiviikonloppu Heidin ja Kajn luona. Viikonloppu oli rentouttava ja positiivinen. Olin hyvissä käsissä. Meillä oli monta iloista naurua. Oli tunne että olimme tunteneet jo kauan, vaikka tapasimme ensimmäistä kertaa. Nyt minulla on pian sisustettuna hoitohuone kotona ja olen valmis antamaan Reikihoitoja läheisilleni. Kiitos Heidi ja Kaj!”

Nainen, 44 v.

”Olen käynyt Reiki 1 kurssin Luontaishoitola HeidiG:llä ja siinä on tulevaisuutta. Rentouttavaa hoitoa jota moni tarvitsisi tänään. Kiitos että olen saanut mahdollisuuden antaa Reikiä läheisilleni!”

Nainen, 57 v.

”Haluan että asiakkaani tuntevat olevansa hyvissä käsissä, sekä käytännössä että kirjaimellisesti. Reiki antaa minulle laajemman mahdollisuuden antaa hyvää kosketusta joka välittää huolenpitoa, on lämmin, rauhoittava, rentouttava ja auttaa ihmistä omassa parantumisessa. Näin olen itsekin kokenut kun olen käynyt Reikihoidoissa Luontaishoitola HeidiG:n vastaanotolla.”

Yvonne, opiskelee Reiki Masteriksi

 

”Reiki 1 ja 2 kurssit olivat ylihyviä, paljon erittäin hyödyllistä tietoa sulatettavaksi viikonloppuna. Ryhmän tunnelma oli katossa ja odotan innolla tulevia kursseja Heidin opissa.”

Iloinen & tyytyväinen oppilas! <3