ENERGIBEHANDLINGAR

ShamanReiki

ShamanReiki är en healingform som har utvecklats av Kaj och den har en vanlig Reikibehandling som grund, med fokus på olika smärttillstånd och obalanser. Många kunder har upplevt att de har fått mycket hjälp av ShamanReiki vid olika mentala problem.

Behandlingen inleds med en genomgång tillsammans med dig, där du får berätta vilka problemområden du upplever dig ha. Därefter inleds själva behandlingen, med början från huvudet. Oftast koncentreras en stor del av behandlingen till huvudet och det mentala planet, men också andra delar av kroppen behandlas efter behov. Ingen ShamanReiki behandling är den andra lik, det är ditt mående och din kropp samt Kajs intuition som styr hur behandlingen utformas för dig just idag.

Intuitiv Healing

Intuitiv Healing är en healingform som har utvecklats av Heidi och har vanlig Reiki i grunden, men under en behandling med Intuitiv Healing jobbar Heidi både i din aura samt genom handpåläggning och hon använder dessutom en pendel som vägvisare.

Behandlingen inleds genom handpåläggning på huvudet. Därefter får pendeln jobba och vi övergår sedan till själva behandlingen. Den Intuitiva Healingen skiljer sig från gång till gång, eftersom intuitionen får styra tillsammans med pendelns vägvisning.

Chakrabalansering

Känner du att du har obalanser i din kropp? Då kan det vara dina chakran som befinner sig i obalans eller är blockerade och skulle må bra av en balansering.

Genom att balansera dina chakran kan du känna mera harmoni och balans i ditt liv och bli mera närvarande till kropp och själ.

Vid chakrabalanseringen gås alla dina chakran igenom, för att finna eventuella obalanser och/eller blockeringar. Chakrabalansering kan göras på många olika sätt, men hos oss använder vi endast händerna och jobbar i din aura. Chakrabalansering kan man inte boka som sådan utan den kan endast bokas tillsammans med en Reikibehandling. Se gärna vårt specialerbjudande på Chakrabalansering tillsammans med en Reiki grundbehandling i prislistan!

Aurahealing

Människans aurafält sträcker sig runt kroppen. Via auran samverkar människans egna energier med andra människors energier. Detta gör att det är i auran du först märker stress och störningar. En utbildad aurahelare kan hjälpa dig att hela din aura så att din kropp hålls frisk från föroreningar och dålig energi. Energiblockeringar avlägsnas från kroppen och hålen fylls med ny, frisk energi.

Aurahealing kan gå till på många olika sätt. Hos oss får man ligga ner medan auran gås igenom och obalanser eller dålig energi rensas bort och ersätts med ny, frisk energi. Aurahealing kan man boka som sådan, men den kan med fördel göras i samband med en Reikibehandling. Se gärna vårt specialerbjudande på Aurahealing tillsammans med en Reiki grundbehandling i prislistan!

Magnetstrykning

Vid en Magnetstrykning förs frisk energi genom din kropp, från huvudet till tårna. Man jobbar endast i auran, förutom i början då man skapar en kontakt genom att hålla händerna en stund på huvudet.

Namnet ”Magnetstrykning” är lite missvisande eftersom man lätt får bilden av att magneter används vid behandlingen. Så är inte fallet. Det är händerna som fungerar som magneter, därav kommer namnet ”Magnetstrykning”. Magnetstrykning kan bokas som sådan, men den kan med fördel göras i samband med en Reikibehandling. Se gärna vårt specialerbjudande på Magnetstrykning tillsammans med en Reiki grundbehandling i prislistan!

Kundfeedback

Jag har gått på ShamanReiki behandlingar och känner mig mycket lugnare nu. Den djupa känslan av saknad och förlust av någon, som jag alltid har haft, fick sin förklaring. Jag har fått svar på många frågor. Jag kände också att jag hade med mig min kraftfulla skyddsängel. Flera behandlingar behövs ännu, för att lösa upp blockeringar och förstärka mitt skydd."
Mia, 50+
Jag har varit på Aurahealing hos Heidi. Wow vilken energikick! Känner mig också alltid mer balanserad efteråt och har bättre ork i vardagen."
Småbarnsmamma, 33 år
"Jag har varit på både Magnetstrykning samt fått Chakrabalansering tillsammans med Reikibehandlingar. Magnetstrykning gör mig lugn och jag får ny energi. Chakrabalanseringen tillsammans med Reiki ger mig också energi, men även en djup avslappning och frid i sinnet."
Kvinna, 21 år