TJÄNSTER

Vill du lära dig att själv använda Reiki?

Reiki är ett naturligt och enkelt sätt att behandla sig själv och sina medmänniskor, men också t.ex djur och växter kan behandlas med Reiki. Reiki är den vanligaste healingformen här i västvärlden, men Reiki är också så väldigt mycket mer än bara en behandling, den kan hjälpa dig med mycket och öppna nya dörrar i ditt liv. Alla kan lära sig att använda Reiki, oberoende av ålder, nationalitet, religionstillhörighet osv.

Reikikurserna hålls enligt intresse och efterfrågan. Vi utbildar på alla nivåer inom Reiki, från Reiki 1 (grundkursen) till Reiki Master. Inga förhandskunskaper krävs. 

Fr.o.m januari 2019 utbildar Heidi även färdiga Reiki Masters (Usui och/eller Karuna) i Lightarian™ Reiki.

 

Kurspriser:

Reiki 1 (grundkursen): 150 euro

Reiki 2 (fortsättningskursen): 150 euro

Reiki Master (kursen som hjälper dig med din egen personliga utveckling och där du också kan få kompetens att dra egna Reiki kurser): priset varierar en aning beroende på om man vill få kompetens att dra kurser eller ej
Obs! Reikikurser kan vi också komma och dra på andra orter i Finland! Det är bara att ta kontakt om du vill att vi ska komma just till DIN ort, så får vi tillsammans fundera på detaljerna.

Lightarian™ Reiki Master (kursen för dig som redan är färdig Usui och/eller Karuna Reiki Master): priset varierar en aning, beroende på om man är Usui eller Karuna Reiki Master. Denna utbildning fungerar också utmärkt att gå på distans! Obs! Utbildningsmaterialet till denna kurs finns endast att få på engelska!

Kundfeedback

"Jag har gått Reikikurs 1 & 2 samt på flera behandlingar hos Naturvårdsklinik HeidiG. Jag trodde aldrig att Reiki skulle komma att betyda så mycket för mig som den gör idag. Heidi ordnar underbara kurser och är en fantastisk och kunnig lärare. Glömmer aldrig känslorna och den härliga stämningen som kurserna erbjöd. Kurserna har gett mig ett nytt synsätt och betydelsefulla verktyg för energiarbete och personlig och andlig utveckling. Behandlingarna är alltid så härliga. Heidis Reikibehandlingar har hjälpt mig lindra smärta och framförallt ångest. Hon har ett hjärtligt bemötande och man känner sig alltid trygg och lugn efter behandlingen. Så värdefullt! Jag har uppskattat att hon även efter behandlingen tar sig tid för att lyssna om det är något som man behöver prata om. Det kan komma upp känslor, frågor och tankar under Reikibehandlingen som Heidi bemöter på ett förstående och öppet sätt. Tack för all hjälp jag fått!"
Kvinna, 28 år
"Hos Naturvårdsklinik HeidiG har jag gått kurserna Reiki 1 & 2 och även fått komma och repetera kurs 1. Mycket angenämt i Heidis sällskap och ledning, samt i mötet med de andra kursdeltagarna. Hos Heidi har jag också fått bra behandlingar, både Reiki och Taktil Stimulering. Taktil Stimuleringen har bl.a minskat mina muskelkramper i överarmarna, så jag kommer gärna igen. Lugn och skön atmosfär."
Yvonne, 52 år

"Jag hade en givande kurshelg hos Heidi och Kaj. Helgen var avslappnande och positiv. Jag blev väl omhändertagen. Många glada skratt hade vi. Kändes som att vi hade känt varandra länge, fast det var första gången vi träffades. Nu är ett behandlingsrum snart inrett hemma hos mig och jag är redo att ge Reiki till mina närmaste. Tack Heidi och Kaj!"
Kvinna, 44 år
"Jag har gått Reiki 1 kursen hos Naturvårdsklinik HeidiG och det känns nog som framtidens melodi. Avslappnande behandling som många idag skulle behöva ha. Tack för att jag har fått möjlighet att ge Reiki åt mina närmaste!"
Kvinna, 57 år


"Jag vill att mina kunder ska känna att de är i goda händer, både bildligt och bokstavligt. Reiki ger mig en utvidgad möjlighet att ge en god beröring som förmedlar omsorg, är varm, lugnande, avslappnande och hjälper människan till självläkning. Det är också så jag har upplevt att själv bli behandlad med Reiki när jag besökt Naturvårdsklinik HeidiG:s mottagning."
Yvonne, studerar till Reiki Master

"Reiki 1 och 2 kurserna var superbra, med mycket nyttig information att ta in på en helg. Stämningen var på topp i gruppen och jag ser fram emot att delta i framtida kurser i Heidis regi."
Glad & nöjd elev! <3