TJÄNSTER

Reiki

Reiki är en helande holistisk behandlingsmetod som stöder kroppen i det egna helandet på det fysiska, psykiska, andliga och mentala planet.
Metoden fungerar effektivt vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki fyller på energiförrådet och arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess. Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsform.

Reiki är en alternativ och komplementär behandlingsmetod som stöder kroppen i sitt eget helande både på det fysiska, psykiska och andliga eller mentala planet. Reiki fungerar djupgående och behandlar också orsaken till dina eventuella problem. Den sätter igång blodcirkulation och ämnesomsättning och renar kroppen. Många upplever att Reiki kan lindra och bota olika sjukdomar, både fysiska och psykiska, förutom att den höjer energinivån och fungerar djupt avslappnande. Reiki gör gott för både själ och kropp.

 

Behandlingen

Behandlingen görs på flera plan samtidigt, genom fysisk beröring genom handpåläggning som aktiverar “må bra hormonerna” och genom kroppens subtila energisystem.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, en metod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Du kan välja en grundbehandling, där alla dina viktigaste organ finns med, eller en helkroppsbehandling, där hela kroppen behandlas ända från huvudet till tårna. Du kanske upplever att något speciellt område på kroppen är ditt ”problemområde”, men orsaken till problemen kan också finnas annanstans i kroppen eller på det mentala planet. Reikienergin färdas längs kroppens egna energibanor till de ställen där den bäst behövs.

 

Man bör ändå komma ihåg att vi här i Finland inte har rätt att lova något annat än att Reiki ger ökad energi och fungerar avslappnande. Jag brukar också våga lova att Reiki oftast gör att man sover gott på natten efter en behandling.

Reiki är den vanligaste healingformen i Finland och Norden. I vårt västra grannland har den redan fått status som friskvård och är avdragsgill, men tyvärr har vi här i Finland inte ännu kommit så långt. Ute i världen, som till exempel i USA, England och Tyskland, används Reiki också på sjukhus, sida vid sida med skolmedicinen.

Kundfeedback
"Reiki är bra! Frun ville att jag skulle testa Aurahealing också och den är precis så bra som hon sa. Rekommenderas!"
Man, 62 år
"Jag kom i kontakt med Reiki hos Naturvårdsklinik HeidiG. Hade det lite tuffare i livet just då. Heidi och Reiki gav mig det lugn och den ro jag just då behövde i livet. Reiki är milt, vackert och kärleksfullt och går just dit som den ska. Heidi lyssnade och fanns där. Hon är så klok och hennes ord i samband med Reikibehandlingarna hjälpte mig mycket. Tack Heidi!"
Nina Lindgård-Kautiainen
"Jag har varit på Reiki helkroppsbehandling några gånger och upplever själva behandlingen som djupt avslappnande. Efteråt är kroppen mindre sjuk och jag mer rörlig. Jag rekommenderar varmt Heidis behandlingar."
Tiina, 53 år