Om mig

Jag är Heidi Gråbbil

Mitt namn är Heidi Gråbbil och jag bor i Vörå, där också Naturvårdsklinik HeidiG finns. Jag är i grunden utbildad närvårdare inom sjukvård och omsorg. Jag gick min första Reikikurs i mars 2013 och i april samma år startade jag min firma som då bara hette HeidiG.

I juli 2015 blev jag färdig Reiki Master/Teacher och har hållit Reikikurser sedan januari 2016. I november 2018 fick jag min examen som beröringspedagog i TaktiI Stimulering.

I januari 2019 blev jag dessutom färdig Lightarian™ Reiki Master, vilket gör att jag också kan erbjuda utbildning i Lightarian™ Reiki till färdiga Usui och/eller Karuna Reiki Masters. I december 2020 korrigerades firmans namn till Naturvårdsklinik HeidiG Luontaishoitola.I februari 2023 fick jag min examen som klassisk homeopat efter tre års studier.

Jag är Kaj Gråbbil

Mitt namn är Kaj Gråbbil och jag utför volontärarbete hos Naturvårdsklinik HeidiG efter behov. Jag jobbar som väktare i Vasa. Jag gick min första Reikikurs i november 2013. Färdig Reiki Master/Teacher blev jag i augusti 2016. Jag har utvecklat behandlingen ShamanReiki och började utföra behandlingar med den under våren 2019. Jag tar oftast emot våra finskspråkiga kunder, beroende på kundens önskemål om behandlingen. Jag håller också Reikikurser på finska.